8. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 23 Cevapları Bilim ve Kültür Yayınları

8. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 23 Cevapları Bilim ve Kültür Yayınları. Ortaokul 8. sınıf English Grade 8 ders kitabı cevapları. Bilim ve Kültür Yayınları 8. sınıf İngilizce ders kitabı cevapları ve Türkçe çevirileri ve Türkçe anlamlarını yazdık. Yazar Ferahnaz TAN. Sayfa 23 cevapları

8. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 23 Cevapları Bilim ve Kültür Yayınları

Diğer Sayfaların Cevaplarını Gör: LINK>>8. sınıf İngilizce Kitabı Cevapları Bilim ve Kültür Yayınları

SAYFA 23

1. Kate : Would you like to eat some cake?
Emma : .
Kate : Okay. How about some orange juice?
Emma : Sure, I feel thirsty.
CEVAP: C
Which of the following answers DOES Emma give?

A) No, but thanks for inviting me
B) Sorry, I’m busy this weekend
C) No, thanks. I’m really full
D) I’d love to

2. Good friends
I. support each other.
II. count on each other.
III. get on well with each other.
IV. tell their secrets to the others.
CEVAP:IV

Which of the following sentences IS NOT suitable to the title?
A) I
B) II
C) III
D) IV

3. Ben asked Rick to go camping on Saturday. Rick accepted his offer, and they decided to meet at 8 a.m. on Saturday. Ben asked Rick to invite Lily and Helen, too. Rick is texting the girls to ask if they’d like to join them or not right now

Which of the following pictures belongs to Rick?
CEVAP:A

4.Josie is my best friend. I trust her a lot because whenever I need help, she’s always there. She’s like a sister to me.
Which of the following adjectives describes Josie best according to the speech bubble?

CEVAP:D
A) cool B) funny C) laid-back D) reliable

TÜRKÇE ÇEVİRİSİ:

1. Kate : Biraz kek yemek ister misin?
Emma : .
Kate : Tamam. Biraz portakal suyu ne dersin?
Emma : Elbette, susadım.
CEVAP: C
Emma aşağıdaki cevaplardan hangisini veriyor?

A) Hayır, ama beni davet ettiğin için teşekkürler
B) Üzgünüm, bu hafta sonu meşgulüm
C) Hayır, teşekkürler. Gerçekten doluyum
D) Çok isterdim

2. İyi arkadaşlar
I. Birbirimizi desteklemek.
II. Birbirimize güvenmek.
III. Birbirimizle iyi geçinmek.
IV. Sırlarını başkalarına anlatmak.
CEVAP:IV

Aşağıdaki cümlelerden hangisi başlığa UYGUN DEĞİLDİR?
A) I
B) II
C) III
D) IV

3. Ben, Rick’ten cumartesi günü kampa gitmeyi istedi. Rick teklifini kabul etti ve cumartesi günü sabah 8’de buluşmaya karar verdiler. Ben, Rick’ten Lily ve Helen’i de davet etmesini istedi. Rick kızlara mesaj atarak onlara katılmak isteyip istemediklerini soruyor

Aşağıdaki resimlerden hangisi Rick’e aittir?
CEVAP:A

4.Josie benim en iyi arkadaşım. Ona çok güveniyorum çünkü ne zaman yardıma ihtiyacım olsa
o her zaman yanımda oluyor. O benim için bir kız kardeş gibi.
Konuşma balonuna göre aşağıdaki sıfatlardan hangisi Josie’yi en iyi şekilde tanımlıyor?

CEVAP:D
A) havalı B) komik C) rahat D) güvenilir

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir